Pet03182016

Last update08:42:37

Selo

Dobre vijesti za dvorište škole u R.polju

  • PDF

Želimo izvijestiti cjelokupnu javnost kako se konačno pokrenulo pitanje rješavanja dvorišta naše škole. Na naše uporno pisanje o ovom problemu i traženje preko medija ,te  podnošenjem zahtjeva općinskom načelniku, reagirao je Načelnik Vukadin poslavši jutros na teren nadležnog inženjera iz Službe za graditeljstvo i prostorno uređenje, kako bi se na terenu izmjerilo sve potrebito za sanaciju i izmjenu. Kako doznajemo sigurno ide kompletna ograda na dvorištu i najvjerojatnije zaštitna mreža. Što se tiče mreža za golove ukoliko ne uspijemo ovim putem, već imamo jednog našeg sponzora (identitet poznat organizacijskom odboru)koji će to financirati kako bi smo mogli promijeniti do memorijalnog turnira. Nadamo se da će se sve odraditi kako je obećano i u roku, kako bi smo dočekali Roško kulturno ljeto spremni, i ne sramotili se pred mnogobrojnim gostima koji nam stižu. Po zadnjim informacijama koje smo dobili iz Đakova, na smotri će nam se uz KUD pridružiti i čelnici gradske uprave grada Đakova. O svemu ovome će biti više riječi idućih dana.

Uskoro objavljujemo listu sponzora Roškog kulturnog ljeta, te ovim putem pozivam sve koji nisu, a žele i mogu da nas kontaktiraju.

Organizacijski odbor Roškog kulturnog ljeta

Potpisan Ugovor o izgradnji II faze vodovoda Vojkovići

  • PDF

U zgradi općine Tomislavgrad danas  je potpisan Ugovor za izgradnju vodovoda Vojkovići (II. faza). Ugovor su  potpisali općinski načelnik Ivan Vukadin i Petar Radoš, direktor  Javnog komunalnog poduzeća d.o.o. Tomislavgrad. Vrijednost ugovora iznosi  43.578,44  KM. U navedenu cijenu su uračunati svi troškovi nabave i  izgradnje, kao i sva porezna davanja. Rok završetka radova je 45 kalendarskih  dana.