Pet03182016

Last update08:42:37

Ostale

Eronet i Home Tv Dijeta

  • PDF

O čemu se tu radi!

Pa po dobivanju usluge od našeg vrlog operatera (hrvatskog???) u vrlo kratkom vremenu shvatite da ste dobili dvije usluge a platili jednu.

Kako funkcionira? Jednostavno !!!

Onako zavaljeni na trosjed ili dvosjed i gledajući prastari film iz njihove "bogate ponude" shvatite da morate resetirati modem,eh to čudo tehnike neće pa neće.

Aj jednom prošetate ,resetirate.Radi

Došao Vam susjed i pita:

A zašto ja nemogu na Vaš internet Susjed?

A neznam radio je evo prošetati ću do modema i resetirati .Nakon nekoliko minuta susjed veli.

Evo oće sad.

Ulazi ćerka i pita :Zašto ja ćaća nemogu nikako na internet?

Evo ćeri sad ćemo mi to.Ima jedno crno dugme iza one kutije što se zove modem i kad neće pritisni pa opet pritisni i raditi će!!

Usput koristiti ćeš i njihovu novu uslugu ,DIJETE,prošetat ćeš svaki put desetak metara.

Eto tako dragi moji nijeto zgorega ŠETATI!!

UŽIVAJTE U NOVOJ TARIFI ŠETANJA DANAS!!!

Inicijativa za osnivanje Stožera za obranu HVO održala sastanak u Posušju

  • PDF

U Posušju je u srijedu, 8.1. 2014.godine održan 2. sastanak Inicijativnog odbora za osnivanje Stožera za obranu HVO-a. Na sastanku je potvrđen jedinstven stav više od 70 podružnica različitih braniteljskih udruga iz cijele FBiH, kao i branitelja koji nisu članovi niti jedne udruge, a koji daju podršku osnivanju Stožera.

Izabrani su povjerenici Stožera za pojedine županije koji će koordinirati rad Stožera do pripreme skorog sveopćeg Sabora u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u hrvatskom stolnom gradu Mostaru, kada će se predstaviti program, ciljevi i ZAHTJEVI Stožera za obranu HVO-a.

Pozivamo sve branitelje HVO-a da na trenutak zaborave politizaciju, razračunavanja, jal i podjele. Samo zajedno smo jaki. Zajedništvo nas je vodilo u Domovinskom ratu i bez njega ne bi smo pobijedili. Zajedno ćemo pobijediti i ovaj put, zaustaviti daljnju kriminalizaciju Domovinskog rata kao i sustavnu diskriminaciju pripadnika HVO-a.

Stožer za obranu HVO-a

Obvezno pročitati

  • PDF

Propali smo mi k’o žeton, samo nam se još nije skroz prikazalo pred očima. A i kako bi nam se prikazalo, kad smo slijepi kod zdravih očiju? Sami sebe lažemo najbolje na svijetu. Tu smo prvaci. Mi smo sebi najbolji na svijetu, baš ono što kaže Dubioza Kolektiv, najbolji smo, al’ zajeb’o nas sudija!

Više...