Pet03182016

Last update08:42:37

Back Zanimljivosti Duvanjske

Duvanjske

Najava:2.Duvanjska večer u Munchenu

  • PDF

Hrvatska kulturna zajednica Tomislavgrad Munchen organizira 2.Duvanjsku večer 18.travnja 2015. godine.
Očekuje vas bogat kulturno-zabavni program.Više informacija na plakatu.

VIjeće mladih općine Tomislavgrad:Reci NE alkoholu, pušenju i drogi

  • PDF

Projekt je usmjeren na:
-podizanje svijesti svih subjekata u odgoju i obrazovanju mladih, roditelja i profesora o štetnosti i zdravstvenim i zakonskim posljedicama konzumacije sredstava ovisnosti;
-stvoriti svijest o tome da su alkohol i duhan također sredstva ovisnosti i često prva stepenica ka drugim psihoaktivnim tvarima, te time pokušati smanjiti broj pušača i konzumenata alkohola među profesorima s ciljem smanjivanja broja negativnih primjera mladima;

Više...

Pozivamo vas na maskenbal u Tomislavgrad 03.ožujka 2014.godine

  • PDF

Pod pokroviteljstvom općine Tomislavgrad i ministarstva znanosti, prosvjete kulture i športa HBŽ Kulturno informativni centar i Turistička zajednica HBŽ, Podružnica Tomislavgrad organiziraju maskenbal u Tomislavgradu 03.ožujka 2014. godine, s početkom u 18,00 sati u Kino dvorani Tomislavgrad.

Bit će upriličeno biranje najbolje zamaskiranog pojedinca i skupine.Najbolje očekuje jednodnevni izlet na Blidinje.

www.tomislavgrad.gov.ba

Najavljujemo Prvi glas Duvna

  • PDF
Ovogodišnja manifestacija Prvi Glas Duvna će biti održana 21.  i 22.veljače  2014. godine u Kino dvorani Kulturno-informativnog centra u Tomislavgradu.
Izvođače će pratiti duvanjski bend Afrodita.
Ukoliko ste zainteresirani prijaviti se možete na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na broj telefona 063/403-619 (Antonio).
U mailu je dovoljno napisati samo ime i prezime kandidata, dvije pjesme koje izvodite i kontakt broj. Prijave traju do 10.2.2014.
Sretno!
Znam da Vas ima talentiranih, stoga se prijavite i zabavite.
TGportal/rosko-polje.com

Slavonske lole pjevaju za Kap ljubavi u Tomislavgradu

  • PDF

Obavještavamo naše čitatelje da će se u sljedeću srijedu, 23. listopada u 20,00 sati, u Gradskoj športskoj dvorani u Tomislavgradu, održati humanitarni koncert tamburaškog sastava „Slavonske Lole“  iz Đakova. Humanitarni koncert namijenjen je za štićenike udruge “KAP LJUBAVI”. Pokrovitelji koncerta su općine Đakovo i domaćin općina Tomislavgrad. Cijena ulaznice je 7,00 KM
Sav prihod od ulaznica ide za potrebe štićenika udruge  ”KAPI LJUBAVI”. Pozivamo sve naše sugrađane da se odazovu na ovaj hvalevrijedni događaj i time podrže ovu humanitarnu akciju.

TGportal.net