Pet03182016

Last update08:42:37

Back Šport Općinska Liga

Općinska Liga

Rožani zaustavljeni u četvrtfinalu

  • PDF

Možda se neki neće složiti sa mnom, ali potpuno zasluženo smo izgubili od Sarajlija 1:0.Takav loš pristup utrakmici, malo želje za pobjedom rezultiralo je porazom.Protiv nas je igrala momčad koja je imala veću želju i htijenje.Imaju momčad od 4-5 igrača preko 40 godina, ali trčali su kao da im je 20, što s našima nije bio slučaj.Jedine svjetle točke su bili golman Antonio Orlović i igrač Jakov Šimić.Nekad je bila čast igrati za sveti dres svoga Roška Polja, i tada su i rezultati bili bolji, sada  je sve drugačije, ne znam zašto.Dogodine više sreće i pameti.

Sinoć je ekipa Betico Roško Polje ubilježila pobjedu u Mrkodolu, zbog nedolaska protivničke ekipe SS Bagušić i Tropicane.Večeras u 22,00 sata igraju protiv caffe bar Cico.Ekipi želimo puno sreće.Treba još spomenuti i čestitati Jakovi Šimiću koji je u finalu teniskog turnira izgubio rezultatom 7:5 7:5..Podsjetimo Jakov je taj dan igrao tri meča teniskog turnira i utakmicu općinske lige.Time je njegov uspjeh još veći.

Roško Polje u četvrfinalu igra protiv Sarajlija

  • PDF

Sutra, subota 08.08, u 15,30 sati Roško Polje igra četvrtfinale protiv dobro poznate ekipe Sarajlija.Bit će to teška i tvrda utakmica kao i mnogo puta dosada.Stari su to pritivnici.Ove godine igra i Ivan Krstanović-Popo.Našima želimo samopouzdanja i hrabrosti, bez opuštanja, jer kad hoće mogu sve.Nadamo se i vjerujemo u pobjedu.

U srijedu 05.kolovoza naši juniori su uvjerljivo pobijedili ekipu Gremia rezultatom 9:2.

Danas u 16,00 sati naši juniori igraju u Mrkodolu protv domaćina, a Betico Roško Polje sutra subota u 21,00 sat protiv Kazaginca.Ista ekipa igra i susret u nedjelju u 21,.00 sat protv SS Bagušić i Tropicane.

Dok ovo pošem još ne znam rezultate sinoć odigrane utakmice Betico Roško Polje- caffe bar Cico,

Uvjerjiva pobjeda protiv Mrkodola

  • PDF

Roško Polje je na sinoć odigranoj utakmici na stadionu HNK Tomislava uvjerljivo pobijedila momčad Mrkodola rezultatom 4:0.Golove su postigli Mario Šimić, Jakov Šimić, Nenad Kelava i Josip Radoš. Čestitke ekipi!

I danas se igraju utakmice osmine finala , po završetku istih saznat će mo protivnika u četvrtfinalu.

Na turniru u Mrkodolu HKUD je izgubio od Omolja rezultatom 4:3.Dečki su pobijedili sami sebe, da je bilo manje prigovora i kartona, rezultat bi bio drugačiji.

Sutra, četvrtak u 19,00 sati Betico Roško Polje- Cafe bar Cico, a HKUD Fra Jozo Križić u petak u 17,00 sati protiv domaćina na stadionu u Mrkodolu.

Svima želimo puno sreće.

Polovičan uspjeh roških ekipa na jučer održanim natjecanjima

  • PDF

Ekipa Roška Polja na Omladinskoj općinskoj ligi jučer je izgubila na penale od Borčana . Što  reći o utakmici. Nisu dobro ušli u utakmicu , stvarali su prilike ali je nedostajalo preciznosti. Ključni igrač Josip Bandić je već igrao na turniru u Mrkodolu i bio je premoren. A vjerojatno je bila prisutna i naša boljka kako će mo lako sa realno slabijom ekipom. Ipak Borčanima treba čestitati na hrabrosti i požrtvovnosti, imali su veću želju pobijediti, a našima više sreće dogodine. Gol za naše  je postigao Ivan Sučić, a iz penala Josip Bandić.

Druga ekipa juniora koja igra u Mrkodolu je ubilježila pobjedu jer se ekipa Sarajlija nije pojavila na terenu. Danas u 16,00 sati igraju protiv Omolja, a sutra protiv Gremia. Dečkima sretno!

Drugu pobjedu na teniskom turniru je ubilježio i naš Jakov Šimić koji je rezultatom 6:1 i 6:4 svladao Kristijana Trogrlića. Čestitke Jakovu!

Podsjećamo, danas u 17,30 sati igraju naši seniori na Općinskoj ligi u 17,30 sati protiv ekipe Mrkodola. Svima sretno

Rezultati sportskih natjecanja roških ekipa

  • PDF

Iza nas je vikend u kojem su odigrane prve utakmice malonogometnog turnira Mrkodol u kojem je naša ekipa Tipico Roško Polje ubilježila prvu i uvjerljivu pobjedu od 10:2.Pobjedili su ekipu Pepe Transport.Danas u 16,00 sati igraju naši juniori na istom turniru a nose naziv HKUD" Fra Jozo Križić" Roško Polje protv Sarajlija..U 17,00 sati Roško Polje igra četvrtfinalnu utakmicu na Općinskoj nogometnoj ligi protiv ekipe Borčana, a Jakov Šimić večeras u 21,00 igra teniski meč na turniru u Tomislavgradu.Svima želimo puno uspjeha.Nemoguće je sve to popratiti osobnom nazočnošću, te ovim putem molim sve koji imaju slike neka šalju, objavit će mo.Dok pišem ove retke još ne znamo protivnika u osmini finala za seniore na Općinskoj nogometnoj ligi.

Foto:tomislavcity.com