Pet03182016

Last update08:42:37

Back HKUD Natupi

Nastupi

Drugio dio fotogalerije VII večeri folklora

  • PDF

Popis Kud-ova koji nastupaju na Večeri folklora u Rošku Polju

  • PDF

S radošću mogu objaviti popis kulturno- umjetničkih društava koji će ove godine posjetiti Roško Polje i nastupiti na Večeri folklora 22.lipnja 2014. godine.To su odreda renomirana društva, a osobito mi je drago što smo uspjeli dovesti Slavonce s tamburašima  i to KUD Hrvatska čitaonica  Selci Đakovački koji će nastupati u dva dijela , kao naši glavni gosti.Svi oni koji bi željeli ugostitti na jednu noć naše prijatelje iz Slavonije neka se jave u naš HKUD, gdje će dobiti sve informacije.

Ovo su Kud-ovi koji će nastupati i mogu slobodno reći izuzev  proslave 250. obljetnice naše župe ovo je najbolje dosad što ste mogli vidjeti.

- HKUD „Fra Jozo Križić“ Roško Polje
- Hkud „Dubrave“ Aladinići
- KUD Hrvatska čitaonica Selci Đakovački- Slavonija
- Dalmatinska zagora(KUU „Milan Begović“ Vrlika)
- HKUD“ RAMA“ RAMA 
- HKUD Kralj Tomislav- bećaruše
- KŠD Rakitno

-

Snimljeni kadrovi za Happy

  • PDF

Jučer, ponedjeljak 31.03. u poslijepodnevnim satima u dvorištu crkve u Rošku Polju snimljeni su kadrovi za Happy Tomislavgrad.Kadrove su snimali naši folkloraši.Ovim putem želim zahvaliti ekipi iz Tomislavgrada Davoru, Vanji i Džoani. Možemo reći da željno iščekujemo kraj tjedna do kada bi trebao biti završen Happy Tomislavgrad.U nastavku pogledajte fotografije sa sinoćnjeg snimanja u uživajte u ljepoti.