Pet03182016

Last update08:42:37

Back Mjesna Zajednica LU ZAVELIM Lovačkoj udruzi Zavelim 2.500,00 KM za uređenje lokava

Lovačkoj udruzi Zavelim 2.500,00 KM za uređenje lokava

  • PDF

PROJEKT SANACIJE I UREĐENJA LOKVI HBŽ

Lovačka udruga  “Zavelim “ u petak  05 rujna 2014 u MPVIŠ u Livnu potpisala još jedan UGOVOR O SUFINANCIRANJU SANACIJE I UREĐENJA LOKAVA.
Tijekom mjeseca kolovoza javili smo se na natječaj  i  nakon njegova završetka pozvani  na potpis ugovora kojim smo dobili 2.500,00 KM za uređenja lokava odnosno pojilišta u našem lovištu. Posebno smo ponosni što je naša udruga i ovaj put prošla na natječaju a to je prije svega rezultat korektno obavljenog posla iz prethodnog projekta  te dostavljenih kako financijskog tako i izvedbenog izvješća. Premda se na natječaj javilo izuzetno puno udruga kako lovačkih tako i poljoprivrednih a ukupan fond sredstava u iznosu od 30.000,00 KM nedostatan  za sve prijavljene projekte,  još više smo zadovoljniji što se naš trud isplatio i nagradio. Projekt će se realizirati do travnja 2015 godine.
Svakako želimo istaknuti da smo i prošle godine sudjelovali na natječaju a potvrda dobro obavljenog posla je i ovaj novi ugovor.
Lovačka udruga od ove godine djeluje  na novim načelima koje je postavilo MPVIŠ ( od ove godine plaćamo godišnju koncesiju u iznosu od 2.000,00 KM ).
Kako su sredstva od članarina nedostatna za egzistenciju udruge preostaje nam svakodnevna bitka za novim projektima kako bi što više i bolje uredili naše lovište i nastavili s radom naše udruge koja će ove godine skromno obilježiti 15-godišnjicu postojanja dana 05.10.2014  kada će u našim Rogovima biti organiziran otvor lova i tradicionalna fešta.
Tajnik udruge : Radovan Serdarušić  dipl.oec